Yhdistys
Museokahvila
Kokoelmat yms.

Huomio!

NÄYTTELYTOIMINTA ON VALITETTAVASTI PÄÄTTYNYT LÄNTISEN PITÄNKADUN  MUSEOKAHVILASSA, mutta kokoelmat ovat EDELLEEN hyvässä tallessa.

 

Wanhanajan Puoti-Yhdistys ry. valitsi vuosikokouksessaan 16.04.2017 hallituksessa jatkamaan kaikki edellisen kauden henkilöt. Puheenjohtajana jatkaa Mikael Andersson, varapj Riitta Andersson, sihteerinä Mats Mäntylä ja taloudenhoitajana Frederik Hafre´n. Yhdistys jatkaa siis 17-vuotista kauttaan. 

 

Lahjoitukset ja jäsenmaksut (vuonna  2017 maksu on 15 €) toiminnalle voi tehdä Nordean tilille: FI36 1743 3000 0084 29- Jäsenmaksu tulee maksaa ennen kokousta.

 

 

 

 

 

 

 

Museokahvila on suljettu ja toiminta tässä muodossa lopetettu vapaaehtoisen kahvilanemännän vakavan sairatumisen vuoksi. Kaikki kokoelmamme ovat edelleen hallussamme ja odottavat uudelleen sijoittelua tulevaisuudessa, jonnekin jossakin muodossa. Nyt on aika kerätä voimia ja valmistautua johonkin uuteen haasteeseen, kenties vielä suurempaan näyttelyyn?Asioista tiedoitetaan kun on antaa varmempaa ja vahvistettua tietoa. Voit edelleen olla yhteydessä sähköisesti yhdistys-, keräily- ja kokoelma-asioissa sähköisesti: (wanhapuoti(@)luukku.com)

 

Museokahvila oli Wanhanajan Puoti-Yhdistys ry:n museonäyttelytila kannatukahvioineen, joka toimi yhtäjaksoisesti noin 11 vuotta. Kauppahallimuseo avattiin noin vuotta aikaisemmin ja jatkaa edelleen toimintaansa (15 -vuotta), samoin jatkuu Wanhanajan Puoti-yhdistys ry. joka omistaa edelleen kaikki eri aiheiset kokoelmansa, jotka nyt ovat pääosin varastoissa. 

 

Muita näyttelyitämme ovat esim. Pikku Havanna Ravintolan (Turku, Linnankatu) tupakkakokoelmat ja lainassa on yhteistyökumppaneillamme kuten Forum Marinumissa tavaraa. Kahvikokoelmamme oli esillä muutaman vuoden Liedon Vilkkimäessä aluksi  yhdistyksen kokoelmana ja myöhemmin lainassa, kunnes lainaaja kuoli ja kokoelma palautui. yhdistyksellämme ei ole mitään tekemistä nykyisen esillä olevan kokoelman kanssa.

 

Yhdistyksemme haluaa kiittää Vilkkimäen Kakku- ja Kahvin yrittäjää, joka on toiminut moitteetomasti meitä kohtaan. Toivotamme edelleen hänelle menestystä kahvilassaan. Sopimuksen päättyminen ei siis johdu missään nimessä hänestä. Nyt ei ole lähiaikoina tiedossa vastaavaa näyttelyä, mutta asian parissa toki tehdään työtä!


 

 

Päivitetty:23.04. 2017

 

Museokahvilan isäntä ja emäntä kiittävät kaikkia hyviä ystäviä ja kantaasiakkaitaan yhteistyöstä noin 11-vuotta jatkuneesta Museokahvila toiminnasta, jolloin ehti muodostumaan pitkiä kanta-asiakkuuksia ja ystävyyksiä. Kahvilan toiminta päättyi sairauden vuoksi. Kahvilaemäntä Riitta on kuntoutunut ainakin jonkinlaiseen omatoimiseen kuntoon, vaikka liikkuminen jää kömpelöksi. Tasavallan Presidentti myönsi mm. Riitalle Suomen Valkoisen Ruusun mitalin 06.12.2014 työstään mm. Museokahvilassa sen emäntänä ja vapaaehtoistyöntekijänä kuten yhdistyksen hallitustehtävistä. Riitta on toiminut myös vuosia muissa isänmaallisissa järjestöissä. SUURI KIITOS TÄSTÄ!

 

 

Mikäli haluatte lahjoittaa esineitä tai tehdä muita tiedusteluja puotiyhdistyksellemme tehkää se ottamalla yhteyttä Wanhanajan Puoti-Yhdistys ry:n puheenjohtajaan Mikael Anderssoniin.

Puh: 040 760 0590

Email: wanhapuoti(a)luukku.com

 

Olemme myös fb:ssä seuraavilla perinnesivuilla:

- Wanhanajan Puoti Museokahvila

- Museokahvila

- Turun Kauppahallin Museopuoti

näillä sivuilla voi seurata miten kokoelmat kasvavat ja kehittyvät reaaliajassa kuukausi päivityksinä.


 

 

 

 

 


Olet tässä: Etusivu/hakemistoon

>>>Alaotsikot: Yhdistys Museokahvila Kokoelmat yms.


 

Built with Enersoft SiteGenWiz Freeware Ed.