Yhdistys
Tavoitteet
Ajankohtaista
Yhdistyshistoriaa
Museokahvila
Kokoelmat yms.
Säännöt/Regler · Suunnitelmat · Liittyminen

            

 

YHDISTYKSEN TAVOITTEENA ON:

 


-  Vaalia suomalaisen kaupan- ja teollisuuden historiaa sekä kerätä talteen arvokasta tietoa ja esineitä aiheeseen liittyen, siellä myydyistä tuotteista ja niiden valmistamisesta.

 

-  Pelastaa ja vastaanottaa lahjoituksina esineitä lopettavilta tai muotoaan muuttavilta yrityksiltä sekä yksityisiltä, joita mahdollisesti voidaan hyödyntää arjen historiasta kertovissa näyttelyissä.

 

-  Kehittää yhteistyötä alan keräilijöiden, -tutkijoiden ja muiden periteen vaalijoiden välillä. Täydentää ylijäämällään jäsenten mahdollisia kokoelmia sekä jakaa tietoja ja taitoja toisten kanssa. Toimia jäsenten, yritysten ja muiden virallisten tahojen kanssa yhteistyössä yleishyödyllisesti nostalgisten muistojen, graafisen taiteen sekä lähihistorian arjen elämän näyttelyiden tarjoajina. Toimien näin monimuotoisesti kiinnostuneille yhtenä kanavana kulttuurihistoriallisten asioiden ja projektien edistäjinä.

            

 

-  Tavoitteena on löytää kiinnostuneita yhteistyöhalusia kumppaneita ja uusia jäseniä kattamaan perinteenvaalimista kaikkialle Suomea. Näin verkostoituna hyödynnämme tietoja ja taitoja laajemmin ja voimme tuottaa iloa ja hyötyä myös laajemmin. Jäsenet keskittyvät pääasiassa omiin osaalueisiin ja kotiseutuunsa. Kokoontuessa yhteen jäsenet voivat nauttia samalla toistensa mielenkiintoisen työn tuloksista. Lisäksi yhdistyksen järjestämästä kulttuurin harrastajien yhdistävästä ja opettavaisesta ohjelmasta.

 

- Turussa tarjoamme myös käytännössä ainutlaatuisen vapaaehtoiskentän halukkaille kulttuurinvaalijoille eri toiminnan muodoissa.


 

 

 

 


Olet tässä: Etusivu/hakemistoon-Yhdistys-Tavoitteet

>>Seuraava otsikko: Ajankohtaista

>>>Alaotsikot: Säännöt/Regler Suunnitelmat Liittyminen


 

Built with Enersoft SiteGenWiz Freeware Ed.